Billy Anmeldelse (2023)

Billys billing (Nu Billy) er efter min mening det bedste gratis regnskabsprogram, der findes i dag. Har du udset dig Billy (tidligere Billys billing) som dit program til regnskab og bogføring, er der bestemt ikke noget som skal holde dig tilbage.

Billy regnskab kan alt det som du skal bruge som mindre erhvervsdrivende – og er tilmed fuldstændig gratis! I denne guide tager vi dig igennem de mange funktioner i Billy regnskab, så du er klædt på til at komme i gang med at bruge Billy til din bogføring.

Vurdering:
5/5

Mine favoritfunktioner ved Billy regnskab

Billy har utrolig mange funktioner. Mange som du som mindre erhvervsdrivende aldrig vil skulle bruge. Af den grund vil jeg starte denne anmeldelse af Billy med at præsentere mine favoritfunktioner i programmet.

  1. Gratis bogføringshjælp
  2. Telefonsupport
  3. Let og intuitiv bogføring af bilag
  4. Beregning af moms
  5. Billys billing app

Gratis bogføringshjælp

De færreste brugere af Billy er regnskabskyndige. Det betyder, at Billys ambition hele tiden har været at lave et system, hvor selvstændig selv kan bogføre sine bilag korrekt. Løsningen er gratis bogføringshjælp. Denne hjælp kan du få på både e-mail, livechat eller telefon alle dage mellem 08.00 og 23.00. Den gode support på bogføring og virkelig vilde åbningstider, er klart min favoritfunktion ved Billy regnskabsprogram.

Telefonsupport

Nogle gange er det bare ikke til at forklare tingene på skrift… Af den grund er det rigtig godt set af Billy, at nogle kunder simpelthen har et behov for telefonsupport for at få bogført sine bilag korrekt. Denne ekstra dimension i deres support-afdeling er, hvad der adskiller Billy fra mange andre regnskabsprogrammer.

Let og intuitiv bogføring af bilag

Med Billy bogføringshjælp, har Billy gjort det let og intuitivt at bogføre sine bilag korrekt. Processen er meget simpel. Du bruger blot søgefeltet til at finde lige præcis den udgift som du har på din kvittering. Herefter vælger du i hvilken anledning udgiften er afholdt – f.eks. om det er mad til medarbejdere i forbindelse med overarbejde. Slutteligt kan du let se, hvordan bilaget bogføres korrekt. Hvis du allerede er logget ind i Billy regnskab, kan du blot vælge den rigtige mulighed for at bogføre bilaget.

Billy bogføringshjælp

Beregning af moms

Når du opretter din virksomhed i Billys system, skal du vælge, om du har kvartals- eller halvårlig moms. Herefter vil du på din Billys startside altid kunne se, hvor meget du skylder i moms og hvornår momsen skal indberettes og afregnes. Det er en stor hjælp for selvstændige, der løbende skal sikre sig likviditet til at kunne overholde næste moms deadline. Det er dog vigtigt, at du sørger for hele tiden at være up to date med din bogføring – ellers stemmer din momsberegning ikke.

Billys billing app

Med Billy regnskabs app, kan du let tage billeder af dine kvitteringer og uploade dem i skyen, så de er i sikkerhed. Det betyder, at det er slut med fysiske bilag i utallige mapper på kontoret eller i hjemmet. Du kan enten vælge at bogføre bilaget med det samme eller let finde det frem i programmet til bogføring senere.

Hvad koster Billy regnskabsprogram?

  • Billy Basic koster 0 kr. pr. måned
  • Billy Pro koster 199 kr. pr. måned
  • Billy Premium koster 279 kr. pr. måned

Du kan sammenligne de to versioner af Billy i følgende afsnit.Pro

Billy Basic vs Billy Pro og Billy Premium (Billy betalt vs gratis version)

Billedet nedenfor er taget fra Billys egen hjemmeside. Her præsenterer de forskellene på deres gratis version (Billy Basic) og de betalte versioner kaldet Billy Premium og Billy Pro. Hvis du vil sammenligne de to versioner på flere parametre, kan du gøre det lige her.

Billy Basic vs. Billy Pro vs. Billy Premium

Den primære ulempe ved Billy regnskabsprogram er, at du i deres gratis version, Billy Basic, maksimalt kan bogføre 300 posteringer. Det svarer til 25 posteringer pr. måned. Mange virksomheder vil hurtigt nå denne grænse og bliver herefter nødt til at opgradere til den betalte version af Billy.

Hvad siger de nuværende brugere om Billy?

Billy har fået 4,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot. Denne rating er baseret på 1.380 anmeldelser (opdateret 1. april 2021).

Her kan du se nogle udtalelser fra brugere af Billy som jeg har fundet på deres hjemmeside:

Billy giver mig mulighed for at holde fri i weekenden, selvom jeg er selvstændig.

Regnskab og bogføring skal bare fungere. Og det gør det med Billy. I dag bruger vi ca. 15 min. om ugen på regnskab og bogføring. Før var det flere timer.

Jeg valgte Billy, fordi det er intuitivt og nemt at bruge. Som selvstændig har jeg ikke tid til et langhåret og kompliceret regnskabsprogram.

Sådan kommer du let i gang med at bruge Billy regnskabsprogram gratis

Billy Basic er 100% gratis. Dvs. at du ingen risiko har ved at oprette en konto og prøve dig frem i programmet. Hvis dit valg står mellem Billy og et andet regnskabsprogram, vil jeg helt klart anbefale dig at oprette en konto begge steder og forsøge at bogføre et par bilag og sende et par fakturaer. Prøv også gerne at teste supporten for at se, om de kan være behjælpelige med lige netop dine spørgsmål.

På den måde får du hurtigt dannet dig et godt billede af, hvilket bogføringssytem, der passer til lige netop dig og din virksomhed. Jeg testede både Billy og Dinero inden jeg selv tog mit valg. Du kan oprette en konto begge steder gratis nedenfor.

Vurdering:
5/5
Vurdering:
4/5

Mit eget valg af program faldt på Billy efter at have testet dem begge. Det skyldes primært, at deres support kan hjælpe med bogføring i deres gratis version i modsætning til Dinero, hvor denne ydelse kun tilbydes til Dinero Pro kunder.

Her er min endelige vurdering af Billy.

Billy Regnskabsprogram  

5 stjerner – ud af 5 baseret på 1 anmeldelse.