Billy vs Dinero (2023)

Skal du til at bogføre og lave regnskab for første gang, men er i tvivl om, hvilket gratis regnskabsprogram du skal vælge? Billy og Dinero er helt klart de bedste programmer til mindre erhvervsdrivende. Men hvem er bedst – Billy vs Dinero?

Billy vs Dinero - Hvem er bedst i test?

Har du ikke tid til at læse hele artiklen? Nedenfor kan du se vores sammenligningstabel af Billy vs Dinero, hvor vi fremhæver de vigtigste punkter.

 Billy 🌟Testvinder🌟Dinero
Prøv GratisPrøv Billy GratisPrøv Dinero Gratis
Trustpilot rating4,8
ud af 5
🌟
4,8
ud af 5
🌟
Livechat
bogføringshjælp
☑️Kun
i premium
Telefonsupport☑️Nej
Pris for
Billy Basic og Dinero Starter
0 kr.0 kr.
Pris
for Billy Pro og Dinero Pro
199
kr. pr. måned
297
kr. pr. måned
Gratis
fakturering
☑️☑️
Abonnementsfakturering☑️☑️
Automatisk
bankafstemning
☑️☑️
Beregning af moms☑️☑️
Support
365 dage pr. år
☑️ 8.00-23.00☑️ 8.00-23.00
Antal
posteringer pr. år
300
pr. år
Ubegrænset
Vurdering:
5/5
Vurdering:
4/5

Vi har valgt Billy som testvinder, eftersom de har bogføringshjælp over både livechat og telefon i deres gratis-version. Det vigtigste punkt for os som iværksættere er, at vi hurtigt kan få hjælp til de spørgsmål som vi måtte have til vores bogføring. 

Både Billy og Dinero har en fremragende gratis version, der kan opfylde langt de fleste krav for mindre erhvervsdrivende. Vi anbefaler derfor, at man afprøver begge programmer gratis. På den måde har du også selv indflydelse på dit valg og lader det ikke være op til forfatteren af en tilfældig guide på nettet.

Ligheder mellem Billy og Dinero

På mange punkter minder Billy og Dinero rigtig meget om hinanden. Det er således vigtigt at understrege, at uanset om du vælger Billy eller Dinero til din bogføring, vil du helt sikkert blive tilfreds. Dette understreges også af, at begge programmer har rigtig mange tilfredse brugere. At undersøge Billy vs Dinero er således ikke så vigtigt, når det kommer til stykket. Det vigtigste er bare, at du vælger en af dem, så du får gavn af følgende fordele.

 • Pris fra 0 kr.
 • Et brugervenligt og moderne online regnskabsprogram
 • Mulighed for at bogføre og indberette moms helt gratis
 • Hjælp til bogføring (dog i forskellige formater)
 • Gratis fakturering (med eget logo)
 • Abonnementsfakturering

Forskelle på Billy og Dinero

Denne artikel er trods alt en sammenligning af Dinero vs Billy. Selvom det ikke er særlig vigtigt for din beslutning vil vi nedenfor gennemgå nogle af forskellene på Billy vs Dinero. Husk dog på, at det langt fra er sikkert, at du får brug for de funktioner som adskiller programmerne.

 • Bogføringshjælp (gratis version): Dineros er blot et opslagsværk, mens Billy giver adgang til kontakt med rigtige personer over både livechat og telefon
 • Bogføringshjælp (betalt version): Adgang til livechat hos begge programmer, men det er kun Billy som tilbyder telefonsupport
 • Automatisk momsindberetning: Kun tilgængelig hos Dinero
 • Antal posteringer (gratis version): Ubegrænset hos Dinero og maks. 300 hos Billy
 • Rykkermodul: Gratis hos Dinero og kun tilgængelig gennem Billy premium
 • Mobil-app: Gratis hos Dinero og kun tilgængelig gennem Billy premium

Prissammenligning: Billy vs Dinero

 • Billy Pro: 199 kr. pr. måned (Billy er billigst!🌟)
 • Dinero Pro: 297 kr. pr. måned
 • Billy Basic: 0 kr. pr. måned
 • Dinero Starter: 0 kr. pr. måned

Billy har klart den laveste pris. På årsbasis sparer du 1.176 kr. ved at vælge Billy Pro fremfor Dinero Pro.

Derudover er det stort set ingen forskel på Dinero og Billy, når du først har opgraderet til den betalte version. Dinero og Billy har tilmed præcis samme rating på Trustpilot.

Billy løber af med sejren som testvinder, eftersom deres bogføringssupport er gratis via livechat. De tilbyder tilmed telefonsupport. For os personligt, er supporten klart det vigtigste vurderingspunkt, da vi som selvstændige gerne vil spare tid og være sikre på, at bogføringen er korrekt. Din beslutning bør dog i høj grad også komme an på, om det er Billy eller Dinero som du selv finder mest brugervenligt. Vores anbefaling er derfor at prøve begge programmer gratis, før du træffer dit valg.

Nedenfor kan du se udvalgte kundeudtalelser, der måske kan hjælpe dig på vej til at vælge Billy vs Dinero.

Kundeudtalelser fra Billy

Billy giver mig mulighed for at holde fri i weekenden, selvom jeg er selvstændig.

Regnskab og bogføring skal bare fungere. Og det gør det med Billy. I dag bruger vi ca. 15 min. om ugen på regnskab og bogføring. Før var det flere timer.

Jeg valgte Billy, fordi det er intuitivt og nemt at bruge. Som selvstændig har jeg ikke tid til et langhåret og kompliceret regnskabsprogram.

Kundeudtalelser fra Dinero

I en virksomhed i stor vækst og mange andre opgaver er det vigtigt med en effektiv og nem måde at bogføre - det hjælper Dinero os med!

Dinero er tidsbesparende for min forretning. Det gør at jeg kan fokusere på at vækst min forretning og gøre det jeg er dygtig til.

Dinero sparer mig for utallige timer hver eneste måned, hvilket er timer jeg kan bruge til at skalere min forretning!

Billy vs Dinero: Her er dét program jeg selv endte med at vælge

Billy og Dinero har præcis samme rating på Trustpilot. Trygheden i at jeg kunne få hjælp til bogføring fra rigtige personer (både over livechat og telefon) var udfaldsgivende for min beslutning om at vælge Billy. Min virksomhed er så lille, at jeg alligevel ikke når 300 posteringer pr. år, så jeg kan sagtens nøjes med Billys gratis version med gode supportmuligheder.

Selvom jeg ikke tidligere havde erfaring med programmet, lærte jeg hurtigt at bruge alle de nødvendige funktioner. Og hvis jeg havde nogle spørgsmål, var der altid hurtigt svar at få på livechatten. Den eneste ulempe jeg personligt er stødt på ved Billy er, at man maksimalt kan bogføre 300 posteringer pr. år. Det kan man dog let komme udenom ved at opgradere til deres betalte version Billy Premium.

Skal jeg vælge den betalte eller gratis version af Billy eller Dinero?

Er det virkelig det værd at betale de ca. 200 kr. pr. måned for et regnskabsprogram?

Svaret er simpelt. Det kommer fuldstændig an på din virksomhed. Nedenfor vil jeg kort gennemgå nogle af de overvejelser som du bør gøre dig, når du skal vælge mellem den gratis eller betalte version af Billy eller Dinero.

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, om du er meget på farten og således kunne have gavn af at bruge en regnskabsapp på din mobil. Her har du nemlig mulighed for at tage billeder af dine kvitteringer og uploade dem direkte til Billy eller Dinero. Bagefter kan du blot smide kvitteringen ud, da du nu har dem til at ligge i skyen, hvor de er helt i sikkerhed. Herefter er det nemt at vælge det korrekte bilag, når du skal i gang med selve boføringen.

For Dineros vedkommende, skal du overveje om du er skarp til bogføring eller om du kan bruge bogføringshjælp. Det er nemlig meget tidsbesparende at kunne skrive direkte til supporten med sine spørgmål. Og de 297 kr. pr. måned som Dinero koster, er hurtigt tjent hjem, hvis du har mere tid til at fokusere på din kerneforretning. Husk at selve supportdelen får du helt gratis ved Billy, hvilket er grunden til, at de er valgt som testvinder!

Læs vores fulde anmeldelse af Billy her.

Læs vores fulde anmeldelse af Dinero her.

Vurdering:
5/5
Vurdering:
4/5