Om os

Tjekrevisor.dk er guider dig til at finde en god og billig revisor online. Vi er selv erhvervsdrivende, der beklageligvis har modtaget revisorregninger, der kunne have været en del mindre, hvis revisormarkedet havde været mere transparent. Vores ambition er at hjælpe vores læsere med at tage den rette beslutning, når de skal have ny revisor.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Dette website er annoncefinansieret. Vi modtager kommission, når du anvender services fra vores samarbejdspartnere efter at have klikket på links på vores side. Denne forretningsmodel er kendt som ”affiliate marketing”.

Vores arbejde finansieres ved at vise relevante annoncer for vores brugere. Uden annonceindtægter ville vi ikke i samme grad kunne skrive værdiskabende indhold. Vi håber derfor, at du som bruger vil støtte vores side ved at bruge de annoncelinks på vores side, som du finder relevante.

Vi bestræber os på at levere objektivt indhold med det formål at klæde vores brugere på til at træffe beslutninger på en informeret grundlag. Der tages forbehold for tastefejl eller fejlagtige informationer.