Billigste erhvervskonto 2023

 • 🥇 Lunar + Dinero Regnskabsprogram: 212 kr. pr. måned. Oprettelse: 0 kr.
 • Danske Bank: 0-279 kr. pr. måned. Oprettelse: 2.000-4.000 kr.
 • Nordea: 95 kr. pr. måned. Oprettelse: 2.400-4.800 kr.
 • Arbejdernes Landsbank: 250-450 kr. pr. måned. Oprettelse: 3.000 kr.
 • Sparekassen Kronjylland: 125 kr. pr. måned. Oprettelse: 4.000 kr.
 • Sydbank: 300 kr. pr. måned. Oprettelse: 895 kr.
 • Nykredit: 300 kr. pr. måned. Oprettelse: 0-5.000 kr.
 • Jyske Bank: 250 kr. pr. måned. Oprettelse: 500 kr.

🥇 Erhvervskonto hos Lunar gennem Dinero

5/5

Trin-for-trin Guide:

 1. Opret en gratis bruger hos Dinero Regnskabsprogram.
 2. Bekræft oprettelsen af din bruger på e-mail.
 3. Log in på Dinero og klik på “Integrationer” 
 4. Find Lunar og klik på “Få rabat på Erhvervskonto”
 5. Gennem Dinero får du nu 15% rabat på din Lunar erhvervskonto. Det svarer til en pris på 212 kr. pr. måned (normalpris: 249 kr. pr. måned).

Ovenfor har vi fundet vejledende priser på nogle af de største banker i Danmark, så du kan få et overblik, hvis du har søgt på ”erhvervskonto pris”. Tallene skal kun betragtes som vejledende, da prisen typisk varierer fra kunde til kunde afhængig af typen af virksomhed. Samtidig er det også ofte billigere at få en erhvervskonto, hvis du i forvejen er privatkunde i banken.

Hvad er den billigste erhvervskonto?

På kort sigt er den billigste erhvervskonto Lunar, eftersom de har 0 kr. i oprettelsesgebyr. Hvis vi ser på det månedlige gebyr, er nogle af de større banker billigst med en ehvervskonto-pris under 95 kr. pr. måned. Den ultimatevinder vinder er dog Dinero i samarbejde med Lunar, der kan give dig 15% rabat på din Lunar erhvervskonto, hvilket svarer til en pris på 212 kr. pr. måned.

Flere af de banker som vi har inkluderet på listen tager dog mange skjulte gebyrer, der får den reelle pris til at være endnu højere. Vi har valgt Lunar som erhvervskonto med Dineros rabatkode, fordi de har det bedste tilbud på markedet lige nu.

Kan man få en gratis erhvervskonto?

Til vores kendskab er det ikke muligt at få en gratis erhvervskonto hos en Dansk bank. At have en erhverskonto vil typisk være forbundet med et etableringsgebyr og et årligt gebyr.

Hvad koster en erhvervskonto?

En erhvervskonto hos Lunar koster 212 kr. pr. måned og 0 kr. i oprettelsesgebyr. Lunar er den billigste erhvervskonto målt på oprettelsesgebyr. På lang sigt vil den billigste erhvervskonto i vores sammenligning dog være en af de andre banker med et lavere månedligt gebyr. Der gøres dog opmærksom på, at tallene ikke er fuldstændig sammenlignelige, da priser på f.eks. indbetalinger, valutavekslinger, kortgebyr osv. kan variere meget fra bank til bank. Vi anbefaler altid, at du også selv undersøger priserne før oprettelse.

Lunar erhvervskonto - er det en god løsning?

Lunar er en bank med en ambition om at ændre bankverdenen som vi kender den i dag. Med en erhvervskonto hos Lunar får du således en billig erhvervskonto med gratis oprettelse, samt en lang række af fede features, der kan gøre dit liv som virksomhedsejer lettere.

Vi har valgt en erhvervskonto hos Lunar på grund af følgende fordele:

 • Billig erhvervskonto med 0 kr. i oprettelse
 • Brugervenlig og stabil bankapp
 • Gem kvitteringer digitalt og overfør automatisk til dit gratis regnskabsprogram
 • Nem betaling af fakturaer – det kræver blot, at du tager et billede af din kvittering
 • Visa-kort i moderne og stilrent design
 • Straksoverførsler er fuldstændig gratis
 • Der er ingen skjule gebyrer

Derudover har Lunar en rating på Trustpilot på 4,1 ud af 5 baseret på mere end 4.000 ratings. Samlet har Lunar mere end 140.000 kunder i hele norden. Slutteligt er det fedt som iværksætter at støtte en virksomhed som Lunar, der gerne vil revolutionere branchen og er klar til at gøre en ekstra indsats for at få det til at ske.

Er erhvervskonto et krav, når man starter virksomhed?

Hvis du har et selskab (ApS eller A/S) er der lovmæssigt krav om en erhvervskonto.

Driver du en personlig virksomhed (enkeltmandsvirksomhed eller I/S) er der intet lovmæssigt krav om en erhvervskonto.

Kan man bruge sin privatkonto til erhverv?

Ja, man kan godt bruge sin privatkonto til erhverv, hvis du har en personlig virksomhed. Det kræver dog godkendelse af banken. Herefter har du fri mulighed for at tilknytte kontoen som NemKonto til din virksomheds CVR-nummer.

Vi foreslår dog, at du med det samme opretter en separat erhvervskonto, så privat og erhverv adskilles fuldstændig. Det vil hjælpe til at skabe overblik i relation til bogføring og samtidig gøre det lettere for dig, hvis du senere skal omdanne din personlige virksomhed til et ApS eller A/S.

Er banken forpligtet til at oprette en erhvervskonto til mig?

Lovgivning på hvidvaskområdet kræver, at banken lærer sine kunder at kende. Dvs. at uanset, hvor stor virksomheden er, skal banken afsætte tid til at indhente informationer om sine kunder.

Banken er således i sin gode ret til at afvise dig som kunde. Det kan f.eks. ske, hvis de ser en risiko forbundet med at have dig som kunde eller hvis de ikke tror, at du som kunde er en god forretning for banken. Det er dog sjældent at banken nægter at oprette en erhvervskonto.

Er det muligt at få en erhvervskonto uden negative renter?

Ja, det er muligt at få en billig erhvervskonto uden negative renter. Lunar tilbyder 0% i rente op til 100.000 kr., hvor mange andre banker tager negativ rente af hele dit indestående beløb på erhvervskontoen.

Hvordan får man den billigste erhvervskonto?

Hvis du har billån, huslån osv. i din nuværende bank, vil det ofte også være din egen bank som kan give dig den billigste erhvervskonto. De vælger simpelthen at yde dig en ekstra service i form af en meget billig erhvervskonto, fordi de tjener penge på dig som kunde gennem dine private engagementer.

Kan du ikke få noget afslag i listeprisen hos din nuværende bank, vil vi foreslå at ringe rundt til et par forskellige banker og høre hvilken erhvervskonto-pris de kan lave. Hvis du skal have afslag i listeprisen vil det desværre ofte kræve, at du også flytter bank privat.

Når du skal sammenligne priser på erhvervskonto, skal du ikke kun se på det månedlige gebyr og oprettelsesgebyret. Det er også vigtigt at tage alle de andre gebyrer med i betragtning. Disse inkluderer f.eks.

 • Kortgebyr
 • Gebyr for kontante indbetalinger
 • Gebyr for valutavekslinger
 • Gebyr for udlandsoverførsler

Baseret på bankerne inkluderet i vores overblik er top-3 billigste erhvervskonti følgende:

 • Lunar + Dinero: 212 kr. pr. måned. Oprettelse: 0 kr.
 • Lunar erhvervskonto pris (uden rabat): 249 kr. pr. måned. Oprettelse: 0 kr.
 • Nordea erhvervskonto pris: 95 kr. pr. måned. Oprettelse: 2400-4.800 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en erhvervskonto?

Prisen på en erhvervskonto svinger fra 0-450 kr. pr. måned og 0-5.000 kr. i oprettelse. Prisen på en erhvervskonto afhænger af, om du er en god privatkunde i banken. Banken kendetegner en god privatkunde som en kunde med mange lån som altid bliver overholdt til tiden.

Hvad er den billigste erhvervskonto?

Den billigste erhvervskonto målt på oprettelsesgebyr er Lunar. Baseret på det månedlige gebyr er Nordea billigst med en pris på 95 kr. pr. måned. Det er dog vigtigt at understrege, at priserne kan variere ekstremt meget baseret på dit private engagement med banken.

Er det muligt at få en gratis erhvervskonto?

Til vores kendskab er det ikke muligt at få en gratis erhvervskonto.

Er Lunar en god bank til at få en billig erhvervskonto?

Lunar er den billigste erhvervskonto målt på oprettelsesgebyr. Derudover har Lunar et lavt månedligt gebyr i feltet af banker og samtidig støtter du en bank som er på en vækstrejse med et mål om at udfordre finansbranchen som vi kender den.