Fra revisoren til brudeparret: Sådan sparer I (mange) penge på jeres bryllup

Fra revisoren til brudeparret: Sådan sparer I (mange) penge på jeres bryllup

Introduktion

Det kan være dyrt at holde et bryllup. Der er nemlig masser af ting, der skal købes og ordnes. Som oftest er der også mange mennesker, der skal inviteres. Det hele koster penge, og før man ser sig om, står man med en stor regning i hånden. Men behøver det være dyrt at fejre denne vigtige dag i sit liv? Læs om, hvad koster et bryllup, og hvordan kan man spare penge. Her vil vi nemlig forsøge at give nogle bud på, hvordan man kan spare penge og samtidig få mulighed for at holde det bryllup, som man ønsker.

 

Start planlægningen i god tid

Først og fremmest bør i få styr på det grundlæggende. Dette indebærer, hvor og hvornår brylluppet skal finde sted. Find i den forbindelse også ud af, hvem I har lyst til at invitere, så I får et overblik over, hvor mange mennesker I skal betale for. Når der er styr på dette, kan I lige så stille og roligt begynde at spare op og planlægge hist og her.

En god planlægning giver nemlig et godt fundament for, at I har styr på det hele, og brylluppet kommer til at forløbe, som I ønsker. Hvis I starter i god tid, så har I også mulighed for at drage fordel af gode tilbud, der måtte være tilgængelige undervejs.

 

Bliv gift uden for højsæsonen

Ligesom det er tilfældet med rejser, så er der også sæsonvariationer med hensyn til, hvad et bryllup koster. Derfor kan der være penge at spare på blandt andet catering, hvis man vælger en dato, der ikke er at finde i højsæsonen.

Når efterspørgslen ikke er så høj, så vil det først og fremmest være nemmere at få plads på det sted, hvor man ønsker at holde brylluppet. Derudover kan det også vise sig at være nemmere at finde specialtilbud, som man kan drage fordel af.

 

Lav invitationerne selv

Hvis I køber færdiglavede kort, så kan dette hurtigt vise sig at blive en dyr affære. Så hvorfor ikke lave invitationerne selv og spare en masse penge? Dette er ikke blot en billigere løsning, hvor I får det præcist, som I ønsker. Invitationerne bliver også mere personlige.

Der findes masser af gratis guides derude til, hvordan man kan udforme sine bryllupsinvitationer, hvis man ikke selv har en god idé.

 

Lej kjole og smoking

At anskaffe sig en smoking og en brudekjole kan hurtigt blive dyrt. Specielt, når man indser, at man kun kommer til at bære bryllupskjolen denne ene dag. Derfor kan man spare mange penge, hvis man lejer drømmekjolen i stedet for at købe den selv.