Manglende luft i budgettet i december

Manglende luft i budget i december

Mangler du luft i budgettet i december til gaver, så kan en december måned være ubehagelig for de fleste, fordi man føler sig utilstrækkelig. Men der findes heldigvis mange løsninger derude som kan hjælpe dig med at få bedre luft i dit budget til gaver op til jul. Det kan blandt andet være en mulighed at du tjekker efter om der er nogle poster du kan spare væk i dit månedlige budget som kan give dig lidt ekstra overskud til gaver, mens du i nogle tilfælde kan ende med at tage et privatlån uden sikkerhed som du hurtigt kan afbetale igen i løbet af januar eller februar.

Ting du kan gøre for at spare op til jul

Der er masser af ting du kan gøre for at få mere luft i budgettet, men det letteste er naturligvis at finde nogle ting du kan skære væk fra dit månedlige budget og som kan sikre at hvis du potentielt skal tage et lån uanset hvad op til jul, så bliver det holdt på et minimum.

Du kan f.eks. vælge at spare følgende væk:

–        Spare streamingtjenester væk

–        Spare take away mad væk

–        Spare impulskøb væk

–        Spare på dine forsikringer

–        Spare på din telefonregning

Overstående ting er simple råd som alle kan kigge på og oftest så er der nogle af disse poster som gør det langt lettere at spare dig for nogle penge fordi du med garanti kan finde et eller andet i dit budget hvor du betaler for meget. Hvis du gennemgår dit budget hvert år, så er der ofte penge at hente som ikke kræver at du skal gå på kompromis med noget i hverdagen. Ring gerne til dit forsikringsselskab eller mobilselskab hvert år og se om du ikke kan presse prisen bare en smule.