Opnå fleksibilitet i dit regnskab med en interim controller

Opnå fleksibilitet i dit regnskab med en interim controller

For de fleste virksomheder er bogholderi og årsregnskab noget der ikke ligefrem vækker glæde. Det er dog alligevel noget der skal være styr på. Derfor er der nu lanceret en ny løsning, der kan hjælpe alle virksomheder med at få styr på regnskabet uden at skulle sprænge budgettet.

For der er ingen der kommer udenom at have styr på regnskabet. Før eller siden vil konsekvensen falde. Mange virksomheder ønsker i dag at have så meget kontrol som muligt over deres regnskaber for at sikre, at det er i orden. Udfordringen ved dette er, at det ofte betyder, at man skal ansætte en bogholder eller en revisor fast i virksomheden for netop at få denne kontrol. Det er dog ikke tilfældet længere, da der i dag findes nye og mere fleksible løsninger.

En controller kan skabe ro og struktur

Selvom der findes mange forskellige løsninger inden for revision og bogholderi, der hjælper med at automatisere, kontrollere og analysere virksomheders regnskab, så møder mange en mangel på kompetencer. Det er en konsekvens af at en bogholder har en kortere uddannelse end en revisor, og bogholderen i princippet kun skal udarbejde regnskabet og stå for den daglige drift i forhold til kartoteker, afstemninger og konteringer. 

En revisor derimod er uddannet og ansat til at kunne revidere og analysere et regnskab der i forvejen er udarbejdet. Denne har også – som udgangspunkt – kompetencer til at rådgive, ud fra førnævnte regnskab. Men alle mennesker er naturligvis forskellige, og det gælder også for bogholdere og revisorer.

Derfor kan du nu leje en controller, der har kendskab til systemer samt både branche- og ledelseserfaring. Du bør overveje denne løsning, da du ved leje af en controller får adgang til en kompetent sparringspartner og leder, der kan skabe større resultater, og bedre er i stand til at organisere, strukturere og rådgive din virksomhed end den revisor.

Regnskabskonsulenter on demand

Denne løsning er tilmed fleksibel. Det betyder at du kun skal betale for hvor meget du benytter dig af din controller. Denne funktion er hvad der gør interim controlleren så god en løsning for mange virksomheder. Fleksibiliteten er til at opnå, når controlleren altså ikke er ansat i den virksomhed han eller hun hjælper. 

Det betyder dog stadig ikke at samarbejdet skal være kortvarigt. Du vil få den samme controller hver gang, så denne kan integreres ind i jeres organisation og afdeling. Få overblikket og kontrollen over din virksomheds økonomi i dag.