Opstartstilbud til iværksættere – hvorfor bruge dem?

Opstartstilbud til iværksættere – hvorfor bruge dem?

Er du nystartet iværksætter, har du for tiden nok vigtigere ting i tankerne end at finde revisor – eller i hvert fald ting, du tror er vigtigere. For selvom produktudvikling selvfølgelig er en forudsætning for, at din virksomhed har noget at sælge, kan ingen hjælpe dig så godt gennem den erhvervsjuridiske jungle som revisorer. De kan hjælpe dig på et utal af måder, herunder:

  • Revisorerklæring og -påtegning af dit årsregnskab, så du ved, regnskabet er rigtigt.
  • Finansiering og kapitalfremskaffelse, både hos banker, fonde og private investorer.
  • Skatterådgivning, bl.a. inden for sambeskatning, afskrivninger og fradrag.

 

Iværksætterhjælp hos revisor i Søborg

Står du som iværksætter i Søborg med behov for hjælp til forretningsplan, kan du finde revisor i nærområdet, der hjælper dig i rette retning. I takt med at iværksætteri for alvor er kommet på dagsordenen i Danmark, har traditionelle revisionsselskaber udvidet deres portefølje, når det gælder rådgivning. Rådgivning til iværksættere kan fx antage form som et opstartstilbud.

 

Kom i gang med opstartstilbud

Opstartstilbud er på en slags forventningsafstemning, hvor du som vordende iværksætter bliver afklaret med, hvad du vil med din virksomhed. Hvordan du formulerer din idé på en måde, så den lyder som noget, en rentabel forretning kan drives på, får du indføring i. Andre aspekter tæller hjælp til oprettelse af NemID, opsætning af lønsystem og at lægge et budget.

 

Manglende administration ødelægger virksomheder

Virksomhedsform og administration/ledelse kan du også blive afklaret med. Hvor disse ting for en opfinderiværksætter kan virke trivielle at skulle tage stilling til, er det at få styr på dem så tidligt som muligt noget, der kan redde virksomheden. Mange virksomheder med et klogt og innovativt produkt sander til, fordi administrative beslutninger ikke kan træffes effektivt.

Hvad end du står med en nystartet enkeltmandsvirksomhed eller et decideret selskab, kan du gøre dig selv en betragtelig tjeneste ved at få autoriserede revisorer med så tidligt som muligt.